TVR V8 S Data
Pris i DKK
SOLGT
segalleri

Type:

TVR V8 S

Årgang:

1993

KM:

76.500

Farve:

Dark BRG metal

Teknik:

3.950 cc V8 med gasflow topstykke og fast road cam, compression 10,5:1. Baghjulstræk med limited Salisbury spær.  5 gear. Front suspension uafhængig double wishbone med justerbare dæmpere og anti-roll bar. Rear suspension semi-trailing arms med justerbare dæmpere.

 

240 hk., vægt 1.050 kg. 0-100 km. 4,9 sek. Tophast 240 km.

 

Beskrivelse:

Denne vogn er en af 58 originale LHD produceredeV8 S og alt ialt blev der kun produceret 420 biler, så det er en ekstremt sjælden bil.

 

Bilen stammer fra den engelske kultfabrik TVR og S serien er for mange kendt, som den sidste klassiske TVR. S serien startede med S1 modellen i 1986 og i 1991 blev V8 S præsenteret, som den ultimative S model, der med dens enorme fart potentiale nu var i stand til at bide skeer med datidens super sportsvogne fra Ferrari, Lamborghini og Porsche.

 

På trods af dens rå rendyrkede sportsvogns setup uden nogen form for tekniske hjælpemidler, så kan bilen også være yderst omgængelig og meget anvendelig i det daglige, hvor der er mulighed for både at køre lukket, som targa eller som helt åben cabriolet.

 

Her er muligheden for at erhverve sig et stykke engelsk bilhistorie, som ikke andre har og samtidigt få en intens køreoplevelse med en V8 sound uden sidestykke.

 

En meget sjælden vogn og bemærk bilen er nysynet og indregistreret på DK plader.

Kornelius Marketing