Triumph TR4 Data
Pris i DKK
SOLGT
segalleri

Type:

Triumph TR4

Årgang:

1964

KM:

55.000

Farve:

British Racing Green

Teknik:

4.cyl - 2.138 cc. 105 hk. Baghjulstræk. 4 gear med el overdrive 2-3 og 4 gear.

 

Beskrivelse:

TR4 blev første gang præsenteret i 1961, som tredje model i rækken af de berømte Triumph TR sportsvogne. Fortsat var designet præget af den klassiske rå engelske roadster filosofi, men nu også tilsat lidt mere elegante linjer, idet den italienske Michelotti var designeren. TR4 blev produceret indtil 1965 i ca. 40.000 eksemplarer.

 

Vor TR4 har haft samme danske ejer siden 1997 – en rigtig TR entusiast/specialist - der i tiden fra 1997 til 2001 gennemførte en komplet ”Frame off” restaurering af bilen, hvor alt blev renoveret eller fornyet herunder også alt det tekniske. Der foreligger en omfattende billed- og bilags dokumentation for denne totale renovering.

 

I forbindelse med renoveringen blev bilen ligeledes på en række punkter opgraderet med blandt andet  polybush bøsninger, rally forfjedre foran, justerbare SPAX støddæmpere samt krængnings stabilisator for. Dette har betydet, at denne TR4 er meget velkørende og en af de bedste vi har prøvet.

 

Ejeren af TR´ en har endvidere i detaljer ført en logbog over alt, hvad der er lavet af service mv. på bilen fra 2001 til i dag. Bilen står i dag fortsat flot og næsten som ny i interiør, motorrum og undervogn, men selvfølgelig med lidt patina i lakken, men vigtigst absolut 100% rustfri.

 

Nysynet og indregistreret som veteran med 8 år til næste syn.

Kornelius Marketing