Renault Clio V6 Sport Data
Pris i DKK
SOLGT
segalleri

Type:

Renault Clio V6 Sport

Årgang:

2001

KM:

72.500

Farve:

Iceberg Silver

Km. 72.500.

 

Teknik:

2.946 V6 – 24V centermotor. Baghjulstræk, 6 gear.

 

230 hk. 0-100 km. 6,2 sek. Tophast. 234 km.

 

Beskrivelse:

Uanset hvilke bilmærker man foretrækker må man lade Peugeot og Renault, at de som de eneste bilmærker har formået at skabe unikke små serier af biler skabt med baggrund i helt almindelige gadebiler. Vi tænker her på Peugeot 205 T16, Renault 5 Turbo og denne Renault Clio V6.

 

Myterne om disse unikke biler er mange, men et er sikkert, de har kultstatus og er i dag samler objekter, der kun vil stige i pris. Clio V6 Phase 1 blev første gang præsenteret i 2001 og er produceret i blot 1.503 eksemplarer. Alle bilerne har et produktions nummer og denne har nummer 403 i rækken.

 

Vor Clio V6 kommer med en unik historie - kun 72.500 km fra ny og så er den fuldstændig original, hvilket er meget sjældent for disse biler. Bilen kommer ligeledes med nyt stort service udført i England af V6 specialisten SG Motorsport LTD. Service har omfattet nye tandremme, kobling, bremser, dæk mv. Der er billede dokumentation og regninger på dette.

 

Ligeledes medfølger Build record fra Renault mv., herunder bekræftelse af originalitet.

 

Bilen vækker vild opsigt overalt, hvor den kommer frem og giver kendere en fantastisk køreoplevelse og for mange samlere er den allerede i dag en interessant investering. Den tidligere berømte Top Gear vært Jeremy Clarkson har endog udtalt:

 

I min perfekte 10 bils garage ville jeg helt sikkert have en af disse – uden diskussion.

 

Nysynet og BEMÆRK indregistreret på DK plader.

 

 

Kornelius Marketing