Peugeot 504 2,0I Data
Pris i DKK
SOLGT
segalleri

Type:

Peugeot 504 2,0I

Årgang:

1971

KM:

145.000

Farve:

Verde Metal

Teknik:

1971 cc. 4 cyl. injection 104 HK. 4 trins gearkasse, baghjulstræk, skivebremser på alle 4 hjul. 

 

Beskrivelse:

Peugeot 504 Coupé er designet af mesteren Pininfarina, men i modsætning til de fleste af dennes creationer er det stadig muligt at investere i en 504 Coupé til rimelige penge, men der er for os heller ingen tvivl om, at disse smukke Coupe´ er kun vil stige i pris i fremtiden.

 

Vor 504 Coupe´ kommer fra Frankrig og er fra den eftertragtede serie 1 model med de dobbelte forlygter, de tredelte ikoniske Peugeot ”stav baglygter” og chrom kofangere. Der for uden er bilen originalt leveret med et lækkert og eksklusivt læder interiør, som er lidt sjældent i denne model.

 

Bilen fremstår i en smuk original mørkegrøn metalfarve og er ligeledes monteret med originale alu hjul – en meget fin og helt original 504 Coupé.

 

Bilen sælges lige nu på grund af travlhed, som den er. Som det fremgår af fotos er der lavet rust i den, så klargør den selv til syn og få lakeret bagskærme, paneler og det nederste af forskærmene, det vil være synd at male hele bilen, da den står meget flot i lak. Der er ikke betalt afgift, men trods en for den tid høj nyvognspris på kr. 81.261, så vil afgiften være under kr. 10.000.

 

Kornelius Marketing