Morgan Plus 4 Data
Pris i DKK
SOLGT
segalleri

Type:

Morgan Plus 4

Årgang:

1991

KM:

43.800

Farve:

Connaught green

Teknik:

1.994 cc. 4 cyl. Rover MI DOHC 16V injektion. Baghjulstræk 5 gear.

140 HK. 0-100 km. 7,7 sek. Tophast. 190.

 

Beskrivelse:

Plus 4 modellen er vel indbegrebet af den klassiske engelske Morgan. Produktionen af modellen startede i 1950 – ind imellem har den kortvarigt været taget ud af produktion – men bemærk selv i dag produceres den fortsat. 

 

Vor Plus 4 kom til Danmark i 2007. I 2009 blev den hos Morgan Danmark gennemgået fra a-z og herunder ombygget til tandstangsstyring mv., der foreligger regninger og billeddokumentation for dette omfattende arbejde.

 

I 2016/2017 har den danske private ejer – der var Morgan perfektionist – foretaget en minutiøs forskønnelse af undervognen – hvor alt har været adskilt og alle undervognsdele har været sandblæst og coated, så det fremstår bedre end nyt.

 

Ud over ovenstående arbejder står bilen fortsat fuldstændig original også i lak og interiør. Bilen kommer ligeledes med ”full weather equipment”, så som kalesche, tonneau cover mv.

 

Der medfølger den oprindelige ordreafgivelse på bilen dateret januar 1991

og Morgan´s fotooptagelse af den komplette produktion af bilen i 1991. Heraf fremgår det, at bilen fortsat står originalt i farven Connaught Green med Stone leather interiør med Green pipings. Ligeledes kan man se, at bilen er bestilt med alu. Body, hvilken var en option dengang.  

 

Nysynet, ny serviceret med tandrem mv. og indregistreret på DK plader.

 

Kornelius Marketing