MGC Data
Pris i DKK
SOLGT
segalleri

Type:

MGC

Årgang:

1969

KM:

34.500

Farve:

Dark Blue

Teknik:

6. cyl. 145 hk. 2x SU HS6 carbs. Baghjulstræk. 4 gear  med Laycock overdrive. 0-100km. 8,7 sek. Tophast 193.

 

Beskrivelse:

MG – bare sig navnet og man tænker per definition på rigtige klassiske åbne engelske sportsvogne og MG har haft mange sportsvogns succeser, men den største er vel nok MGB. Men dette var ikke nok for MG, idet de ville lave den ultimative MG - nemlig MGC – som de præsenterede på  Earls Court Motor Show den 18 oktober 1967, den skulle have været efterfølger til BMC´s Big Healey, men allerede i september 1969 blev produktionen indstillet efter at man havde produceret kun 8.999 eksemplarer (Roadster&GT i alt). Dette gør en MGC til en yderst sjælden bil, der efterhånden har nået samler status. Langt størsteparten af bilerne gik til USA og hjemmemarkedet.

 

Vor MGC er en yderst sjælden bil, idet den er en af kun 498 producerede originale LHD Europa roadsters og den har været dansk fra ny.

 

Den sidste danske ejer har haft bilen i 20 år og må betegnes som en stor MG specialist. Der er løbende investeret store summer i bilen og senest i 2018 er den blevet totalrenoveret og heloplakeret i en meget smuk Dark Blue farve. Bilen har ”Matching Numbers” og bilens danske historie er kendt. Teknisk er der også i 2018 ofret store summer på bilen.

 

Bilen fremtræder 100% original og er utrolig velkørende med dens Laycock overdrive.

 

Dette er bilen for entusiaster, der ønsker sig en meget sjælden og velkørende MG.

Kornelius Marketing