MGA MKII 1622 Data
Pris i DKK
SOLGT
segalleri

Type:

MGA MKII 1622

Årgang:

1962

KM:

8.000

Farve:

Chariot red

Teknik:

1.622 cc. 90 hk. Baghjulstræk, 4 gear, skivebremser foran.

 

Beskrivelse:

MGA kan beskrives som indbegrebet af den klassiske engelske sportsvogn. Et smukt design med runde former og en simpel og stabil teknik fuldender billedet af en virkelig salgs succes for MG Car Company i Abingdon. Produktionen startede i 1955 og den sidste MGA blev produceret i 1962.

 

MGA MKII er den sidste producerede MGA og samtidigt også den mest sjældne, da den kun blev produceret i 8.198 eksemplarer. Ligeledes er det dem mest kraftige MGA med dens 1.622 cc motor, der yder 90 hk.

 

Vor MGA har kun haft en dansk ejer siden den kom til Danmark. Dette var en mekaniker og MG entusiast og denne afsluttede i 2007 en længere varende total ”Frame Off & Nut & Bolt” restaurering af bilen. Der foreligger billede dokumentation og bilen har kun kørt ca. 8.000 km siden da.

 

Under restaureringen blev rammen sandblæst og epoxy behandlet. Chassis er malet adskilt overalt og herefter behandlet med et tynd lag beskyttelse.

 

Bilen har den originale MGA farve Chariot Red og den har Matching Numbers. Bilen er netop blevet monteret med originale white wall dæk.

 

Bilen kører absolut perfekt og fremstår i en helt, usædvanlig flot stand.

 

Nysynet og indregistreret som veteran.

Kornelius Marketing