Lancia Fulvia Coupé 1,3 S Data
Pris i DKK
SOLGT
segalleri

Type:

Lancia Fulvia Coupé 1,3 S

Årgang:

1975

KM:

155.000

Farve:

Verde Ostende

Teknik:

1298 cc. 4 cyl. V motor med overliggende knastaksel 90 HK ved 6.000 omdrejninger. 5 trins gearkasse med "Dogleg" gear. Forhjulstræk

Hydrauliske skivebremser på alle 4 hjul. Uafhængige dobbelt wishbones for og bladfjedre bag. Krængningsstabilisatorer både for og bag.

 

Beskrivelse:

Den smukke Fulvia coupé - designet af Antonio Fessia og fremstillet fra 1965 til 1976 - er en af de mest klassiske og elegante biler Lancia har produceret nogensinde.

 

Vor Fulvia er den sidste Coupé 3 model, som er kendetegnet ved specielle sæder med integrerede nakkestøtter, sort frontgitter og hvide instrumenter, men ellers er den fuldstændig identisk med den tidligere model. Bortset fra et monteret Raid læderrat står bilen fuldstændig original i den flotte dybe grønne farve Verde Ostende.

 

Lancia Fulvia Coupé må i dag betragtes som en meget sjælden italiensk klassiker, som er stærkt stigende i pris og dette forstår man udmærket, hvis man sammenligner priserne med dens ”fætter” Alfa Bertone, så må Fulvia´ en stadig væk være en rigtig god investering og med indbygget køreglæde.

 

Nysynet og indregistreret på danske plader som veteran. Årlig vægtafgift og veteranforsikring ca. kr. 1.500.

 

Se 36 detaljerede billeder af bilen og andre spændende sportsvogne og klassikere på:

 

WWW.SPORTKLASSISK.DK 

 

Kornelius Marketing