Fiat 124 Sport Spider 1,8 Data
Pris i DKK
SOLGT
segalleri

Type:

Fiat 124 Sport Spider 1,8

Årgang:

1975

KM:

1.000

Farve:

Vivid Red

Teknik:

1756 cc. Twin Cam.118 HK. Weber register carb. 5 trins gearkasse, baghjulstræk, skivebremser på alle 4 hjul.  

 

Beskrivelse:

Fiat 124 Sport Spider blev første gang præsenteret i november 1966 på Turin Auto Show. Bilen vakte fra start af berettiget opsigt med dens elegante linjer og detaljer – designet af selveste Pininfarina.

 

Fiat 124 Sport Spider blev herefter produceret i forskellige varianter men med stort set uændret karrosseri helt frem til 1985, hvor det uigenkaldeligt var slut med at bygge denne elegante cabriolet. Lidt sjovt er det, at i dag 50 år efter den første præsentation af Fiat 124 Sport Spider har Fiat igen taget det ikoniske navn op i en helt ny Fiat 124 Spider.

 

Vor Sport Spider er en såkaldt CS1 model. Den har en lidt spændende historie idet den blev afmeldt helt tilbage i 1990, hvor den kom til Danmark. Af forskellige grunde har bilen herefter stået stille indtil man i 2005 begyndte en total renovering af bilen, der igen af forskelige årsager først blev afsluttet i 2015.

 

Bilen har gennemgået en total professionel ground up restaurering, hvor alt har været adskilt og der er brugt enorme mængder af tid og penge på dette projekt, hvilket ikke er normalt for denne type biler. Resultatet er derefter idet bilen i dag står i en helt unik smuk stand, som måske ikke findes bedre. Der foreligger naturligvis billed- og bilags dokumentation for denne renovering.

 

Nysynet og indregistreret på danske plader som veteran. 

Kornelius Marketing