MGB MK1 Data
Pris i DKK
SOLGT
segalleri

Type:

MGB MK1

Årgang:

1964

KM:

25.800

Farve:

Old English White

Teknik:

1.798 cc. 95 hk. Baghjulstræk. 4 gear.

 

Beskrivelse:

MG – bare sig navnet og man tænker per definition på rigtige klassiske åbne engelske sportsvogne og MG har haft mange sportsvogns succeser, men den største er vel nok MGB som blev produceret fra 1962 og helt frem til 1980 i over 500.000 eksemplarer.

 

Men en MGB er for mange meget mere end en sportsvogn – det er simpelthen ”sportsvognen” over dem alle, det er det i hvert fald for de glade ejere af denne bil, de elsker den for det klassiske look, dens ærlighed og robusthed og skulle der endelig ske noget med bilen, så kan alt fås til rigtig rimelige priser.

 

Vor MGB er den eftertragtede MK1 – her som den allerførste og sjældne udbudte ”Pull handle” model. Den er registreret første gang i Arizona og bliver i 2007 renoveret i Danmark, den har siden da kun haft en dansk ejer, der ikke har kørt meget i bilen, idet den stadig står i en yderst flot stand, som det også fremgår af fotos, der selvfølgelig alle er helt nye.

 

Bilen står i dens originale farve Old English White, den er naturligvis rustfri og kører perfekt.

 

Ud over at bilen er monteret med sæder fra en nyere model fremtræder den som en helt original ”Pull Handle” model. Bilen kommer med fuld ”wheather equipment” herunder folde kalesche, der var en option i 1964, der medfølger bagagebærer og nakkestøtter.

 

Nysynet og indregistreret på danske plader som veteran.

 

Kr. 125.000

Kornelius Marketing