Alfa Romeo Spider 1750 Veloce Rundheck Data
Pris i DKK
SOLGT
segalleri

Type:

Alfa Romeo Spider 1750 Veloce Rundheck

Årgang:

1969

KM:

113.000

Farve:

Rosso Farina

Teknik:

4 cyl. 1.779 cc., Spica Injection 5 gear. 122 HK.

0-100 km. 9,8 sek. Tophast 190 km.

 

Beskrivelse:

Den klassiske baghjulstrukne Alfa Romeo Spider er produceret fra 1966 til 1994. Det startede med den første Serie 1 Spider 1600 kaldet Duetto og sluttede med Serie 4 Spider.

 

Vor Serie 1 Spider – også kaldet Rundheck om man vil – må vel i den sjældne 1750 Spider Veloce udgave betragtes som den mest eftertragtede overhovedet, idet den også kun er produceret i 2.215 eksemplarer.

 

Vor Serie 1 Spider er jf. skrivelse fra Automobilismo Storico Centro Doumentazione produceret den 28. marts 1969 og herefter den 4. april sendt til Newark, USA. Den kører i USA indtil den dokumenteret bliver afmeldt i Auburn i USA i 1990. Herefter bliver bilen importeret til Danmark, hvor den aldrig har været indregistreret men stået i en Alfa Romeo samling, hvorfra den nu kommer til salg.

 

Bilen må betegnes som unik, da den aldrig har været restaureret eller svejset, den har på et tidspunkt i USA fået en udvendig oplakering. Dette er en sjælden mulighed for at få en fuldstændig original og urørt Serie 1 Spider, hvor døre og klapper har en perfekt pasform, ligesom da den var ny, se blot på fotos.

 

Bilen kører perfekt og Spica indsprøjtningen er iorden og giver en dejlig rolig motorgang. Ifølge Alfa Romeo har Spica US versionerne samme ydelse som europæiske karburator versioner. Den skal naturligvis teknisk klargøres med bremser osv. og her ud over skal der laves rust i bundpladerne under sæderne og forreste donkraft ophæng og have en nye kalesche, det er alt.

 

Jf. skrivelse fra Automobilismo Storico Centro Doumentazione står bilen i den originale Rosso Farina farve med sort skai interiør og Matching numbers. Den kommer ligeledes med de originale nøgler, tonneau cover mv.

Kornelius Marketing