Alfa Romeo GTV6 2,5 Data
Pris i DKK
SOLGT
segalleri

Type:

Alfa Romeo GTV6 2,5

Årgang:

1985

KM:

61.500

Farve:

Alfa Rosso

Teknik:

2.492 cc. V6. Bosch L-Jet fuel inj. Baghjulstræk. 5 gear. Gearkassen bygget sammen med bakakslen. Skivebremser for og bag. 160 HK. 0-100 km 8,8 sek. Tophast 212.

 

Beskrivelse:

GTV6 modellen med Alfa´s berømte 2,5 liters V6 alu. motor og det elegante Giugiaro karrosseri betegnes af alle som en kommende kult klassiker med en allerede markant stigende værdi ude i Europa for de sjældne velbevarede eksemplarer.

 

Vor GTV6 har en meget speciel historie. Den er dansk fra ny af og indregistreret første gang i Nordjylland den 2. december 1985. I 1992 kommer bilen til Fyn, hvor den har haft samme ejer siden. Denne har ikke kørt meget i bilen og allerede i 2004 bliver den afmeldt og stillet væk.

 

Efter hele 12 års stilstand køber vi bilen i 2016 af den samme ejer og starter projektet med at ”vække” bilen til live igen. Al teknik er lavet på den, hvilket er nødvendigt efter så lang tids stilstand. Motor er renoveret osv. Bilen har endvidere været adskilt og er hel oplakeret i original farve, der foreligger dokumentation for dette arbejde.

 

Indvendig fremtræder bilen også som fabriksny med de meget flotte sorte Recaro stole. Dette må være bilen for den sande Alfa entusiast. Dette er Alfa´ en som det daværende danske bilblad Bilen Motor og Sport i 1981 betegnede som ”Et nobelt vilddyr”.

 

Bemærk nysynet og indregistreret på danske plader med mulighed for billig klassiker forsikring.:

Kornelius Marketing