Alfa Romeo Giulia 1300 Super Data
Pris i DKK
SOLGT
segalleri

Type:

Alfa Romeo Giulia 1300 Super

Årgang:

1971

KM:

178.000

Farve:

Grigio Indago

Teknik:

4 cyl. 1290 cc., 2 db. Solex karburatorer, baghjulstræk. 5 gear. 89 hk. Skivebremser på alle 4 hjul.

 

Beskrivelse:

Med rette kan man vel sige, at Alfa Romeo Giulia er indbegrebet af tressernes og halvfjerdsernes sportsvogn med fire døre. Modellen var ikke kun sportslig på vejen, men den blev også brugt i løbet af sin tid på racerbaner over hele Europa, og selv i dag er Alfa Romeo Giulia en integreret del af klassiske løb. Det siger også lidt om auraen omkring Giulia navnet, at vor tids Alfa Romeo også bærer Giulia navnet.

 

Denne Giulia kommer fra Perugia i Italien, hvor den første gang blev indregistreret i 1971 og der har den tilbragt hele dens liv, indtil den i 2017 kom til Danmark

 

Man kan vel godt kalde denne Giulia her for en rigtig ”overlever”, idet den stadig står meget urørt og den har aldrig været restaureret. Efter 46 år på de italienske veje findes der naturligvis patina og brugsspor på bilen, men den er stadig præsentabel, som man kan se ud af fotos og det er helt igennem en ærlig bil, som også teknisk er i orden.

 

Ud over, at denne Giulia er monteret med nye 7*15 tommer GTA Veloce fælge og den er let sænket, så står den fuldstændig original også med hensyn til motor, hvilket efterhånden er sjældent for en 1300 Super.

 

Giulia´ en står i den originale lidt sjældne farve Grigio Indago med matchende stof interiør, vi synes selv, at det er en fantastisk farve til bilen, men den skal opleves.

 

Et sjældent eksemplar af en eftertragtet Alfa.  Original italiensk registreringsattest følger med bilen.

 

Nysynet og indregistreret på DK plader som veteran.

Kornelius Marketing