Triumph TR4A IRS Data
Pris i DKK
SOLGT
segalleri

Type:

Triumph TR4A IRS

Årgang:

1967

KM:

165.000

Farve:

Triumph Racing Green

Teknik:

4.cyl - 2.225 cc. 105 hk. Baghjulstræk. Independent rear suspension. 4 gear.

 

Beskrivelse:

TR4 blev første gang præsenteret i 1961, som tredje model i rækken af de berømte Triumph TR sportsvogne. Fortsat var designet præget af den klassiske rå engelske roadster filosofi, men nu også tilsat lidt mere elegante linjer, idet den italienske Michelotti var designeren. TR4 blev produceret indtil 1967.

 

Vor TR4 er en af de senere A modeller IRS, som står for independent rear suspension, et baghjulsophæng som gør bilen en smule bredere og lidt mere komfortabel.

 

Denne TR4 har en spændende kendt historie. Den er produceret 14. december 1966 og indregistreret første gang i Californien i 1967. Den er dokumenteret afmeldt i Californien i 1985 og har kun haft en ejer der. På et tidspunkt herefter kommer bilen til Danmark, men bliver først indregistreret her den 30. juni 2003 og har herefter kun haft en dansk ejer.

 

Bilen må næsten betegnes som en af de sjældne ”Survivor Cars”, idet bilen fortsat står helt urørt og urestaureret og delvis i original lakeringen. Der er selvfølgelig lidt patina i lakken, men som man kan se ud af fotos, præsenterer den sig stadigvæk virkelig flot. Den kører absolut perfekt og er en de bedst kørende TR4, vi har prøvet.

 

Vor TR4 kommer med certifikat fra British Motor Industry Heritage Trust, der dokumenterer bilens originale farve ”Triumph Racing Green”, sort interiør og kalesche. Den har naturligvis ligeledes ”Matching Numbers”.

 

Bilen er helt original ud over, at den er monteret med nye trådhjul og kalesche, originale pladehjul medfølger sammen bagagebærer og kuffert. Her er muligheden for at erhverve en klassisk Britisk TR sportsvogn, i en sjælden original stand.

 

Kornelius Marketing